CONFERÈNCIA D’ANDREU GELABERT I ALBERT BAENAS A S’AGRÍCOLA SOBRE ELECTRICITAT I ENERGIES RENOVABLES

El proper divendres dia 26 de novembre a les 20 hores hi haurà a S’Agrícola una interessant conferència amb el títol «Mercat elèctric i renovables. Cap a l’autonomia energètica» a càrrec de n’Andreu Gelabert Galmés i n’Albert Baenas Gómez.

Els conferenciants explicaran el funcionament del mercat elèctric nacional i comentaran la situació tarifària actual per després introduir els principis de l’autoconsum elèctric renovable i les seves modalitats. També abordaran el tema de la transició energètica parlant d’altres energies i consums manco presents en el debat actual.

Andreu Gelabert és enginyer industrial i arquitecte naval, ha treballat a França durant 5 anys com a enginyer naval i enginyer d’eficiència energètica.

Albert Baena és enginyer aeronàutic i ha desenvolupat fins fa poc la seva carrera professional en empreses relacionades amb l’aviació

Des de l’any 2020, Andreu i Albert són socis d’una empresa, amb seu a Manacor, dedicada a la gestió de projectes i instal·lacions fotovoltaiques i desenvolupament d’oportunitats de negoci.