AHIR, CONCERT A S'AGRÍCOLA DE JANTIÀ



    
    El
passat diumenge, 26 de febrer, a les 19 hores, el jove músic manacorí Jantià va oferir un destacable concert al saló d’actes de l’Associació Cultural S’Agrícola.

       Joan Sebastià Sansó Perelló (JANTIÀ) és un jove de 20 anys que actualment cursa estudis de grau superior a l’ESEM, el TALLER DE MÚSICS de Barcelona especialitzat en Jazz.

    Paral·lelament, Joan Sebastià, que  va entrar en contacte amb la música als 11 anys, no ha aturat de cantar i interpretar temes d’altre gent i de compondre temes propis. D’aquí el seu primer treball discogràfic titulat P.A.S. i que integra 5 temes propis, 4 en català i 1 en anglès. De fet, Jantià va tenir la valentia d’oferir un concert de poc més d’una hora basat únicament en composicions pròpies (cançons d’autor amb connotacions pop-rock i arranjaments bastant allunyats de l’estil propi dels cantautors típics), molt matisades i molt ben interpretades, que, en més d’una ocasió, el nombrós públic que omplia la sala d’exposicions de s’Agrícola va acollir amb mostres d’entusiasme.

    En aquest concert acompanyaren Jantià (veu, piano i guitarra) en Toni Nadal, a la guitarra elèctrica i en Tomeu Carrió al baix, que arrodoniren i enriquiren les composicions del jove músic manacorí.