PRESENTACIÓ DEL POEMARI “L’ÀTIC”, DE JUANJO CASTELLÓ A S’AGRÍCOLA

        El passat divendres, 17 de Febrer del 2023, es va presentar en el salonet del local de l’Associació Cultural s’Agrícola, el llibre de poemes “L’Àtic”, de l’escriptor Juanjo Castelló, natural d’Alcoi de Muro (País Valencià).

        Aquesta presentació, tot i que podria semblar una més de les ingents activitats culturals de la nostra Ciutat, va tenir una significació una mica especial, perquè ademés dels comentaris sobre el llibre fets pel nostre poeta Bernat Nadal, qui va desgranar el “vermell de l’ou” del citat llibre de manera molt interessant, va tenir com a col·laboració especial, una actuació musical en diversos moments, per part de tres músics magnífics i grans professionals: Miriam Piquer, pianista de prestigi;  Emmanuel Bleuse, primer violoncelista de la Orquestra Simfònica de les Illes Balears; i d’Eduard Bernabeu, primer clarinet de la mencionada orquestra i Director de la Banda de Música de Manacor.

        A tots ells es va afegir la lectura d’alguns poemes per part de l’autor i, com no podia ser d’altra manera, una actuació conjunta de música i cançons per part de les mencionades persones.

       Juanjo Castelló, fent ús d’una veu extraordinària, cantà alguns poemes i finalitzà amb una interpretació magnífica de “Veles e Vents” d’Ausiàs March.

        El conjunt d’explicacions sobre el contingut del llibre i les interpretacions musicals arrodoniren una vetllada inoblidable.