CONFERÈNCIA DE LA DRA. CATALINA VADELL A S’AGRÍCOLA

         El passat divendres dia 17 de febrer la Dra. Catalina Vadell Nadal va impartir una conferència al saló d’actes de l’Associació Cultural s’Agrícola titulada La direcció de l’Hospital: llums i ombres. 

    Va presentar la conferenciant Mª Magdalena Gelabert, la qual va glosar la trajectòria acadèmica i professional de la Dra. Vadell i sobre tot va subratllar la seva dedicació plena i la seva humanitat en l’atenció i tracte amb els malalts i professionals que estaven sota la seva direcció. 

    A continuació la conferenciant es va centrar en explicar la seva etapa com a directora de l’Hospital comarcal de Manacor, càrrec que ha ostentat des del 2012 fins fa uns mesos que ha començat a gaudir de la seva jubilació. Durant aquest període va explicar que es va haver d’enfrontar a moments difícils com va ser el temps de la pandèmia on es van haver de superar situacions molt dures, però que gràcies al treball en equip i l’entrega incansable de molts professionals van poder fer-li front, malgrat que aquesta dedicació plena als malalts de Covid va suposar la desatenció de casos no urgents i l’ endarreriment d’intervencions no prioritàries, la qual cosa va fer augmentar les llistes d’espera. 

    Entre les ombres també va esmentar la burocràcia que retarda molt els processos sobre tot en la compra de material i la presa d’algunes decisions-

    La Dra. Vadell va fer èmfasi en les llums durant la seva gestió, com va ser el grau  de dedicació desinteressada de molts professionals tan metges,infermers, auxiliars, administratius com personal d’altres serveis i va acabar donant les gràcies per la col·laboració que va tenir per part de tantes persones sense les quals no hagués pogut dur a terme la seva gestió.