III Cicle Poesia a S'Agrícola - Com encaixa la poesia en el món d'avui? Des de l'òptica de la música

Com encaixa la poesia en el món d'avui?

Des de l'òptica de la música

Divendres, 23 de febrer de 2024 a les 20h

Amb la participació dels músics

Joana Gomila, Josep Ramon Santiago, Miquel Serra i

M. Magdalena Gelabert (moderadora) 

El segon acte previst per al III Cicle de Poesia a S'Agrícola és una taula rodona que pretén debatre sobre Com encaixa la poesia en el món d'avui?Des de l'òptica de la música. Per això, divendres, 23 de febrer de 2024 a les 20h hi participaran diverses persones vinculades al món de la cançó i a la producció musical del Manacor d'avui: Joana Gomila, Josep Ramon Santiago, Miquel Serra. La moderadora serà M. Magdalena Gelabert.

L'objectiu de la sessió és posar damunt la taula quines són les línies bàsiques de la relació natural entre música i poesia i de quina manera es té present actualment la unió poesia-música a Manacor. Analitzar com es fomenta el binomi poesia-música i com es viu, quines són les dificultats i els reptes de la música en català, a través de la visió de tres persones implicades en la música actual  i amb experiència.

Per altra banda, també es parlarà de la poesia com a peça clau dins una societat com la nostra que manifesta canvis profunds, de l'experiència personal i professional de la música vinculada a la poesia i amb quines dificultats i amb quins aspectes positius es troben.