GUILLEM SANSÓ, «QUASI NU». UN PROJECTE POÈTIC I MUSICAL PRESENTAT A S’AGRÍCOLA.

          “Guillem Sansó QUASI NU”, és la darrera proposta musical del manacorí Guillem Sansó, que juntament amb Miquel Àngel Roca al contrabaix i Toni Aranda a la guitarra, posen  nom a un projecte de música, amistat i passió que va néixer el mes d’octubre del 2022 i que finalment s’ha convertit en un disc amb el mateix nom, que sortirà a finals d’aquest mes.

            A aquesta formació inicial de  veu, contrabaix i guitarra, s’hi uneix sovint un quart element, Joan Sebastià Mateu, que aporta al projecte el complement de la percussió. Amb aquesta formació, idò, diumenge 18, a la Sala d’actes de s’Agrícola i formant part de la programació musical del mes de febrer, el quartet ens va presentar una completa mostra del seu repertori, que va incloure un grapat de les cançons que integren el disc que està a punt de sortir.

            Recordem que Guillem Sansó, autor i compositor de la majoria dels temes que conformen el repertori de la formació musical QUASI NU, té una sòlida trajectòria  com autor en català. TRONAT - CANÇONS DE VIDA i ara QUASI NU, avalen la seva qualitat com a músic i compositor. D’altra banda, recordem, també, que Guillem Sansó va ser  membre fundador i líder de la popular banda manacorina de pop-rock GUIA DEL OCIO, que per motius discogràfics va passar a dir-se MONTENEGRO.

            Guillem Sansó es defineix com un contador de sentiments, i això és exactament el que va fer diumenge passat a la Sala d’Actes de l’Associació Cultural s’Agrícola amb la seva expressiva veu i la gràcia que té per a contar històries quotidianes, senzilles i entranyables que emocionen el públic. Cal destacar aquí l’estimulant acompanyament musical dels seus companys de grup, Miquel Àngel, Toni i Joan Sebastià, que completen i arrodoneixen un projecte poètic i musical de gran qualitat que el nombrosíssim públic  que omplia la sala va agrair amb entusiastes aplaudiments.