ACTUACIÓ DE JOSÉ MANUEL SÁNCHEZ I ANDREU RIERA A S'AGRÍCOLA.


Diumenge, 27 gener, a les 7 de l'horabaixa, tot i que estava programat un concert del tenor mallorquí Antonio Aragón Saugar, acompanyat pel pianista manacorí Andreu Riera, degut a una indisposició de darrera hora, Aragón va ser substituït per José Manuel Sánchez, un tenor de trenta-vuit anys d'Inca amb un currículum que inclou actuacions a teatres d'òpera d'Àustria, Alemanya i un sonat debut amb l'Orquestra Nacional d'Espanya, dirigit pel prestigiós director Juanjo Mena
Andreu Riera i José Manuel Sánchez, sense temps per assajar, prepararen un repertori format per àries molt conegudes del repertori operístic, com Una furtiva lagrima, de Donizetti; La donna é mobile, de Verdi; La fleur, de Bizet; Che gelida manina, de Puccini i altres de compositors com Massenet i Strauss. Tot això sense oblidar dos clàssics de la Sarsuela espanyola, com són Bella enamorada, de El último romántico i No puede ser, de La tabernera del puerto.
Com a nota curiosa indicar que José Manuel Sánchez i Andreu Riera van retre un petit homenatge al manacorí Antoni Parera Fons interpretant una ària composada seva amb lletra d'Isidor Marí: Per entrar en els teus ulls, una composició deliciosa.
La sala d'exposicions del primer pis de s'Agrícola estava totalment plena, i els oients aplaudiren amb ganes en els punts més àlgids de les interpretacions. Naturalment el públic va exigir un bis, que en realitat van ser dos: Nessun dorma, de Puccini i O sole mio, la famosa cançó napolitana.
Un èxit més de les vetlades musicals que organitza s'Agrícola.