BRUNET DAMUNT PAPER, EXPOSICIÓ HOMENATGE.



L'insigne artista Miquel Brunet, A d'or de s'Agrícola, va néixer el gener de 1919, de tal manera que enguany és compleix el centenari del seu naixement. Per això des de s'Agrícola se li vol retre un homenatge amb l'exposició que s'inaugura el dissabte 26 de gener a les 19.30 h.
"Brunet damunt paper" és el títol d'aquesta interessant exposició on és podrà contemplar part de la seva obra menys coneguda, realitzada damunt paper i cartó. 
Miquel Brunet va esser anomenat fill il·lustre de Manacor el 2018 i va ser Premi Ramon Llull (2003) i Premi Ciutat de Palma de Pintura el 1984. Va ser un artista bàsicament autodidacte, a pesar dels pocs mesos que va passar a l'acadèmia de pintura a Barcelona i cap als anys 60 tres mesos a la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando a Madrid. Retornat a Manacor va formar part de grups d'artistes com el Grup Tago, Grup Drac i el Grup Dimecres. L'any 1951 va fer la seva primera exposició a La Caixa, a instàncies de Rafel Ferrer Massanet, després varen venir exposicions a Palma, Barcelona, Madrid, Sevilla, París, Alemanyia, San Francisco, etc. llistat que no va ser molt més nombrós perquè va renunciar a moltes altres exposicions internacionals, ja que com deia Brunet, ,"A mi no m'agrada sortir, m'enyor!"
L'Associació Cultural s'Agrícola presenta aquesta interessant exposició que es mantendrà oberta del 26 de gener al 6 de febrer.