RECITAL LÍRIC A CÀRREC D'ANTONI ARAGÓN I ANDREU RIERA

RECITAL LÍRIC A CÀRREC D'ANTONI ARAGÓN I ANDREU RIERA
Diumenge 27 de gener a les 19 h tendrà lloc un recital líric amb l'actuació del tenor Antoni Aragón, acompanyat al piano per Andreu Riera, interpretaran obres de Haendel, Mozart, Bellini, Rossini, Puccini i Tosti, també podrem gaudir d'una selecció de cançó catalana i peces de Sarsuela espanyola. 

El tenor Antoni Aragón és membre de Capella Reial de Catalunya i col·labora amb la Capella de Ministres, Estil Concertant, Ensembrle Elyama i el grup Camerata Iberica. Igualment actua amb l'Orquestra Barroca de Sevilla i l'Orquestra Barroca de Salamanca. Ha participat a diverses temporades d'òpera al Teatre Principal de Palma, així com a la temporada d'òpera de Màlaga, el Taller d'òpera del Teatre Lliure. Ha interpretat obres com el Magnificat de Bach, la Missa de la Coronació de Mozart amb l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears.
En definitiva tot un luxe poder comptar amb un tenor de la seva categoria. 

Estarà acompanyat al piano pel nostre insigne membre de la Junta Directiva de s'Agrícola i A d'or de la mateixa entitat. Pràcticament no necessita presentació per als manacorins, però convé recordar que Riera ha guanyat importants concursos nacionals de piano, com el Intanta Cristina, Caixa Postal, Premi Alonso de València i internacionals com el Frederic Mompou (Barcelona), Jacinto Guerrero i el Concurs Mozart, Mozarteum de Salzburg.
Andreu Riera ha realitzat concerts pràcticament per tota Espanya, així com Itàlia, Àustria, França, Suiza, Alemanya, Finlàndia, Regne Unit, Estats Units, Canadà i Austràlia. També a participar en festivals com el de Palma (Serenates d'Estiu i Bellver), Artà, Torroella de Montgrí, València, Festival Contemporanis de Tenerife, Granada, Opus Ultima de Madrid, Alacant, Pórtico do Paraíso de Ourense, Mozarteum de Salzburg, etc.
Actua habitualment amb l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears i col·labora amb la Banda de Música de Manacor.
En definitiva una excel·lent ocasió de gaudir d'aquests dos artistes el diumenge vinent.