PROPERA EXPOSICIÓ "PAISATGES" DE PASCUAL DE CABO

Pascual de Cabo inaugurarà exposició, dia 9 de febrer, a la sala d'exposicions de l'Associació Cultural s'Agrícola de Manacor, a les 19.30 h. 
Pascual de Cabo (Alacant 1952) estudia a Arts i Oficis d'Alacant i té una llarga trajectòria artística, ja que va començar a pintar des dels cinc anys. A realitzades exposicions a Gallery New York, Medina Art Gallery de Tanger, diverses a Alemanya, etc. A Mallorca ha exposat a galeries de prestigi com Horrach, Moya, Fran Reus, Museu Can Prunera de Sóller o Can Gelabert de Binissalem. També ha participat en fires importants de Madrid, Sevilla, Alacant, València, etc. També a estat guardonat amb la medalla d'or de Palma pel Consell de Mallorca. 
L'obra de Pascual de Cabo té una calidat estètica i humana impressionant, els seus paisatges estant carregats de realitat. Ens parles de la seva naturalesa humana i la seva personal visió, perquè Pascual de Cabo fa un paisatge nu i cru, no es tracta de cap complement. Retornar a la naturalesa, és un cicle més de la història. Aquest gran pintor es compromet amb el seu treball, per això la seva obra té un fons intel·lectual d'un pensament molt serii. No es poden perdre aquesta exposició "Paisatges" que estarà oberta fins al 20 de febrer.

Ana Mascaró, Assessora cultural.