Gran èxit d l'exposició de José Aranda


El passat dissabte 12 de gener va tenir lloc la inauguració de l'espectacular exposició de José Aranda a la sala d'exposicions de l'Associació cultural s'Agrícola de Manacor La presentació, va ser a càrrec de la que subscriu. Paisatges és el títol de l'exposició d'Aranda que va tenir un rotund èxit i on va quedar patent el seu temperament artístic i la seva profunda passió cap a la seva obra i aquests paisatges pintats a diferents països i en els quals troba una inspiració que fa esclatar damunt els seus quadres, transmitent una simfonia majestuosa de colors Les seves obres ens traslladen a diferents escenaris del camp, la ciutat, etc, d'on l'artista sap captar la seva essència.
En la seva varietat temàtica predominen els paisatges, que interpreta segons el seu criteri personal. Sin dubte una gran exposició, que ens va fer sentir l'emoció del cromatisme de la naturalesa. Aranda té una llarga trajectòria internacional i nacional ben consolidada. Ha exposat al Soho de Nova York amb Tim Slowinsky, a la fèria d'art de Miami amb en Domingo Zapata i a Mallorca ha exposat a la Galeria Maneu i al Palau Solleric. Va estudiar amb Antonio Saura al Círculo de Bellas Artes de Madrid, a la Fundació Pilar i Joan Miró, etc.
Per acabar felicitam a José Aranda un dels grans del món de l'art per la seva exposició a s'Agrícola on s'aposta per l'art. Enhorabona.
Ana Mascaró. Assessora Cultural